A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Billede af Forsamling Bagfra

Generalforsamling 2021

AkademikerPension afholder generalforsamling lørdag den 26. marts 2022 kl. 13.00 i Odense Koncerthus, Carl Nielsen Salen, Carl Bergs Gade 9.

Som noget nyt vil det være muligt for alle medlemmer at deltage både online og fysisk til årets generalforsamling. Du vælger derfor selv, om du følger med online via generalforsamlingsportalen eller møder fysisk op i Odense.

Temamøder om pension

AkademikerPension arrangerer løbende en række forskellige temamøder, hvor vi målretter indholdet til en specifik målgruppe og gør pension relevant for netop dem, der deltager.

Fællesmøder for seniorer

Der er meget, du skal tage stilling til, inden du går på pension. Derfor kan det være en god idé at deltage i et af vores fællesmøder, hvor en pensionsrådgiver fortæller om de generelle pensionsregler.

Dialogmøder

AkademikerPension inviterer løbende medlemmer til dialogmøder, hvor der er rig mulighed for at høre om AkademikerPensions arbejde og stille spørgsmål.

Folkemødet på Bornholm

Det årlige folkemøde på Bornholm er en god lejlighed til debat og netværkeri med både medlemmer og meningsdannere.