A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Der er meget, du skal tage stilling til, inden du går på pension. Derfor kan det være en god idé at deltage i et af vores fællesmøder, hvor en pensionsrådgiver fortæller om de generelle pensionsregler.

På møderne:

  • Får du indblik i, hvad du skal være opmærksom på, når du eller din eventuelle ægtefælle/samlever dør. Hør, hvad der sker med din formue, og hvad du kan gøre for at sikre, at din formue tilfalder dem, du ønsker.
  • Forklarer A-kassen om økonomien efter arbejdslivet. Det betyder, at du får et samlet billede af dine muligheder for efterløn og pension.

Der er rig mulighed for at stille spørgsmål til de generelle regler om pension, men vi tilbyder ikke individuel rådgivning på dette møde. Du har altid mulighed for at ringe til vores rådgivere eller booke et individuelt rådgivningsmøde på et senere tidspunkt.

Hvem kan deltage?
Medlemmer i 50'erne og 60'erne samt deres ægtefælle/partner.

Hvordan tilmelder du dig?
AkademikerPension sender en invitation til medlemmer tæt på pensionsalderen.

Mød os på messer, kongresser, årsmøder og lignende

Deltager du i aktiviteter, som din faglige organisation arrangerer, kan du også møde pensionskassen. Rådgivere fra pensionskassen deltager med en stand, hvor du kan få en samtale om din pensionsordning.