Hos AkademikerPension er vi cirka 115 engagerede kolleger, der forvalter 130 milliarder kroner og hver dag arbejder på at give vores knap 160.000 medlemmer en høj service og et godt afkast. 

Vi er et hus, der har medlemmerne i centrum i alt, hvad vi gør. Af samme grund gør vi os umage for at være en attraktiv arbejdsplads, så vi også i fremtiden kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere.

Vi ser en stor værdi i tværfaglige projekter og gør brug af hinandens kompetencer. Det betyder også, at vi vægter dialog og konstruktiv feedback højt. Vi anerkender forskellighed og betragter det som en styrke, når vi tør udfordre status quo og i fællesskab arbejder på stærke og holdbare løsninger - til gavn for vores medlemmer.

"Vi ser en stor værdi i tværfaglige projekter og gør brug af hinandens kompetencer" Thomas Tuborgh, HR-chef i AkademikerPension

Ledige stillinger

Erfaren Controller som både mestrer detaljen og overblikket

Ambitiøs aktuarstuderende til udviklingsopgaver

Diversitet og mangfoldighed er en styrke 

Vi ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at ansætte medarbejdere med forskellige baggrunde. Vi opfordrer derfor alle uanset race, religion, etnisk tilhørsforhold, politisk overbevisning, seksuel orientering, alder og køn til at søge stillingerne. Det er vores politik, at alle kandidater behandles lige.

Alle ansøgere vil blive bedømt ud fra den enkeltes kvalifikationer, evne til at udfylde den givne rolle og potentiale. 

Da vores hverdag almindeligvis foregår på dansk, er det vigtigt, at alle ansøgere behersker det danske sprog i tilstrækkeligt omfang - både i tale og på skrift. 

"Vi betragter mangfoldighed som en styrke. Forskelligheden er afgørende for at kunne nytænke og skabe ideer i fællesskab." Thomas Tuborgh, HR-chef i AkademikerPension

Mød et par af vores medarbejdere

Mød Rasmus, Laura og Anna, som fortæller om deres hverdag i AkademikerPension.

Vi tager din arbejdsglæde alvorligt

Som kollega i AkademikerPension vil du opleve, at vi tager din trivsel og arbejdsglæde alvorligt. Det er også grunden til, at vi prioriterer faglig udvikling, socialt samvær og en bred vifte af medarbejdertilbud.

Vores miljø er kendetegnet ved et stærkt fællesskab, hvor vi har tillid til hinanden, og hvor vi alle kender værdien af at være en god kollega.

AkademikerPension er placeret i hjertet af Gentofte lige ved stationen, og det gør det nemt at pendle hertil. Kommer du i bil, er der fri parkering uden for vores bygning.

Faglig inspiration

Vores medarbejdere er et stort aktiv, og vi investerer gerne i dig. Udvikling kan foregå på flere måder og afhænger både af dine opgaver, ønsker og vores behov.

Personlig trivsel

Arbejdsglæde står højt på vores dagsorden, og vi måler løbende tilfredsheden. Vi arbejder på tværs af områder, løfter opgaver i flok og har hinandens ryg.

Socialt samvær

Vi vægter det sociale samvær højt. Et par af højdepunkterne er vores årlige fester og personaleforening. Vi deltager også i DHL-stafetten og diverse team-events.

Flere personalegoder

Du kan benytte dig af vores massage- og renseriordning. Pendler du med det offentlige, kan du få DSB Erhvervskort til nedsat pris.

Lækker og sund frokost

Vores kolleger i kantinen forkæler os hver dag med en velsmagende frokost, der er tilpasset årstiden. Råvarerne er friske, udvalget varieret, og vi stræber efter en sund og nærende frokost.

Løn, pension og forsikringer

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med tilhørende pensionsordning til alle medarbejdere. Som ansat er du også omfattet af en sundhedsforsikring og en ulykkesforsikring.

Rekrutteringsforløbet

Alle ledige stillinger bliver slået op her på siden, og hvor det ellers er relevant, for eksempel på jobdatabaser, på LinkedIn og i fagblade. Undtagelser kan dog ske, hvis en ekstern er involveret i rekrutteringsprocessen, eller andre helt særlige forhold taler for det.

Rekrutteringsforløbet

Din ansøgning

Når du sender din ansøgning og CV til os, er det den rekrutterende leder og HR, der ser den. Du kan læse mere om vores persondatapolitik

Når den rekrutterende leder har gennemgået ansøgningerne, afgøres det, hvem der skal inviteres til samtale. De ansøgere, der ikke skal til samtale, modtager et afslag pr. mail. 

Indledende samtale

Du møder den rekrutterende leder til den indledende samtale. Under samtalen får du mere at vide om jobbet og om AkademikerPension som arbejdsplads. På mødet vil vi undersøge, om der er et match mellem dine kompetencer og præferencer og AkademikerPensions behov. 

Når de indledende samtaler er gennemført, tager lederen stilling til, hvem der skal videre til en uddybende samtale. Hvis du ikke bliver kaldt til den uddybende samtale, får du et afslag pr. mail eller mundtligt fra lederen.

Uddybende samtale og tests

Under den uddybende samtale vil vi danne os et mere detaljeret billede af dig, ligesom vi vil fortælle mere om jobbet og AkademikerPension som arbejdsplads. Der anvendes ofte test (personlighedsprofil) i samtalen, og sker det, vil du inden samtalen få tilsendt et link til testen, som du besvarer online. Du vil få en personlig tilbagemelding på testen af HR-chefen. Tilbagemeldingen vil foregå som en dialog.

Reference

Vi vil så vidt muligt indhente referencer hos dine tidligere arbejdsgivere, inden vi beslutter, om du får tilbudt jobbet. Der bliver kun indhentet referencer med dit samtykke.

Besked om afgørelse

Når vi har truffet den endelige afgørelse, kontakter vi dig pr. telefon eller via mail.