A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Hvad fik dig til at søge en stilling i AkademikerPension?
Jeg blev faktisk kontaktet af en tidligere kollega, som på daværende tidspunkt arbejdede her. Han spurgte, om jeg ikke ville komme ud til at samtale, og selvom jeg ikke var aktivt jobsøgende, blev jeg nysgerrig. Efter det første møde var jeg helt solgt. Teamet, som jeg potentielt skulle arbejde sammen med, havde store ambitioner for de kommende projekter, og jeg kunne se frem til en masse ansvar i forhold til mine arbejdsopgaver. Jobbet lød virkelig spændende og anderledes, end det jeg kom fra, så det var let at sige ja tak, da jeg blev tilbudt en stilling.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?
Jeg synes, at det er fedt at udvikle gode og brugbare løsninger til vores medlemmer. Når man selv er med i udviklingsfasen fra start til slut, har man også selv en større passion for det. Derudover er her utrolig gode muligheder for at afprøve forskellige IT-løsninger, når det giver mening. I min afdeling er der konstant fart over feltet, og det er noget af det bedste ved mit arbejde. Jeg kan godt lide, når der er gang i den, men det handler ikke kun om at komme i mål. Det handler om at nå i mål med et resultat, som jeg og resten af teamet kan være stolte af.

Hvordan vil du beskrive kulturen i AkademikerPension?
Generelt er her en afslappet stemning, og alle i huset er imødekommende. I organisationen er der især fokus på, hvordan den enkelte medarbejder har det. Det er virkelig rart, for det har jeg ikke oplevet før på samme måde andre steder. Jeg synes, at det er en stor fordel, at vi ikke er flere, end vi er, så man kommer hurtigt til at kende folk i de forskellige afdelinger. I min afdeling kan vi godt lide at høre musik, mens vi arbejder, og det passer mig helt perfekt. Jeg kan nemlig bedst lide, hvis der ikke er alt for stille.

Laura Beck

Frontend udvikler, ansat siden august 2019