A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Hvad fik dig til at søge en stilling i AkademikerPension?
Jeg har i flere år arbejdet med ansvarlig virksomhedsadfærd, og inden for det område, er det ikke nogen hemmelighed, at AkademikerPension er virkelig ambitiøs. Jeg synes, det er meget interessant, hvordan man som en finansiel organisation kan påvirke virksomhederne, man har investeret i, til at opføre sig ordentligt. Så jeg sad nærmest bare og ventede på, at der kom en ledig stilling. Da jeg så fik jobbet, blev jeg naturligvis begejstret og følte mig meget heldig.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?
Det er ikke så længe siden, jeg startede, men indtil videre synes jeg, at det er det helt rigtige karrierevalg for mig. Jeg kommer fra en stilling i en offentlig myndighed, hvor jeg også arbejdede med ansvarlighed, men i dag er det jo fra en investorvinkel, og det er virkelig spændende at prøve kræfter med. Fagligheden er høj, og jeg lærer en masse i min nye rolle.


Hvordan vil du beskrive kulturen i AkademikerPension?
Det, der slår mig først, er det den behagelige stemning rundt om i huset. Da jeg startede, fik jeg en varm modtagelse, og jeg har kun mødt søde og dygtige kolleger. For mig giver kombinationen af en uformel tone og et fagligt højt niveau tryghed i det arbejde, jeg laver. Derudover har AkademikerPension en tilpas fin størrelse, hvor der er mulighed for at lære alle at kende, og det synes jeg, er både hyggeligt og en god kvalitet.

Anna Riis Kaagaard

ESG Manager, ansat siden januar 2022