A for ansvarlighed

Når du møder dette særlige ikon, kan du få indblik i vores arbejde med ansvarlighed. Det kan for eksempel være viden fra vores egen verden om ansvarlige investeringer eller principper for god selskabsledelse, eller det være fakta om klima, miljø og sociale forhold fra eksterne kilder. God fornøjelse!

Hos AkademikerPension er vi 130 engagerede kolleger, der forvalter 130 milliarder kroner og hver dag arbejder på at give vores 150.000 medlemmer en høj service og et godt afkast. 

Vi er et hus, der har medlemmerne i centrum i alt, hvad vi gør. Af samme grund gør vi os umage for at være en attraktiv arbejdsplads, så vi også i fremtiden kan tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere og ledere.

Vi ser en stor værdi i tværfaglige projekter og gør brug af hinandens kompetencer. Det betyder også, at vi vægter dialog og konstruktiv feedback højt. Vi anerkender forskellighed og betragter det som en styrke, når vi tør udfordre status quo og i fællesskab arbejder på stærke og holdbare løsninger - til gavn for vores 150.000 medlemmer.

"Vi betragter mangfoldighed som en styrke. Forskelligheden er afgørende for at kunne nytænke og skabe ideer i fællesskab." Thomas Tuborgh, HR-chef i AkademikerPension

Vi tager din arbejdsglæde alvorligt

Som kollega i AkademikerPension vil du opleve, at vi tager din trivsel og arbejdsglæde alvorligt. Det er også grunden til, at vi hvert år tager temperaturen på arbejdsglæden med en trivselsmåling. Her undersøger vi, hvor glade vi er for vores arbejde, og om vi har de rette rammer til at løse vores opgaver.

Vores miljø er kendetegnet ved et stærkt fællesskab, hvor vi har tillid til hinanden, og hvor vi alle kender værdien af at være en god kollega.

AkademikerPension er placeret i hjertet af Gentofte lige ved stationen, og det gør det nemt at pendle hertil. Kommer du i bil, er der fri parkering uden for vores bygning.

Job i AkademikerPension

Hos AkademikerPension er vi omkring 130 ansatte, som dækker mange forskellige funktioner og specialer. Fælles for os alle er en høj faglighed, som vi omsætter til tryghed for vores medlemmer.

Faglig inspiration

Vores medarbejdere er et stort aktiv, og vi investerer gerne i dig. Udvikling kan foregå på flere måder og afhænger både af dine opgaver, ønsker og vores behov.

Personlig trivsel

Arbejdsglæde står højt på vores dagsorden, og vi måler løbende tilfredsheden. Vi arbejder på tværs af områder, løfter opgaver i flok og har hinandens ryg.

Socialt samvær

Vi vægter det sociale samvær højt. Et par af højdepunkterne er vores sommerfest og julefrokost. Vi deltager også i DHL-stafetten og diverse team-events.

Flere personalegoder

Du kan benytte dig af vores massage- og renseriordning. Pendler du med det offentlige, kan du få DSB Erhvervskort til nedsat pris. Foreningen Sport & Kultur inviterer løbende til arrangementer.

Lækker og sund frokost

Vores kolleger i kantinen forkæler os hver dag med en velsmagende frokost, der er tilpasset årstiden. Råvarerne er friske, udvalget varieret, og vi stræber efter en sund og nærende frokost.

Løn, pension og forsikringer

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med tilhørende pensionsordning til alle medarbejdere. Som ansat er du også omfattet af en sundhedsforsikring og en ulykkesforsikring.